Начало » Услуги

Архив на категория: Услуги

Фризьорство

В нашия салон ще получите най-добрите съвети за Вашия избор на прическа за ежедневието или за специален случай, както и широка гама от цветове за Вашата коса. Салонът използва разнообразни маски и терапии на водещи козметични марки.

Козметика

Студио „Дани-М“ разполага със съвременна апаратура за най-разнообразни процедури. Екипът използва дерматологично тествана козметика. Предлагат се терапии и процедури за всеки тип кожа.

Маникюр и педикюр

Студио „Дани-М“ работи с материали на най-добрите фирми за козметика за ръце. Предлагат се различни процедури и терапии за красиви и изящни ръце и крака.

Масаж

Масажът успокоява и тонизира тялото, осигурява пълно отпускане и премахване на напрежението. Забравете ежедневните грижи и се потопете в хармонията на релаксиращата музика, ароматите и въздействието на масажа.

Термомасаж "Мигун"

Термомасажорът „Мигун“ е физиотерапевтично оборудване, използващо най-ефективните методи от източната и западната медицина. Повлиява и лекува редица заболявания на всички системи от организма. Перфектно средство за подобряване на общокондиционалното състояние и повишаване на жизнения тонус.