Терапии

Хидратация „Малина“

Лека кремообразна маска с възбуждащ аромат на малини, която съдържа изобилие от натурални активни съставки: мед, екстракти от круша, смокиня, плод на пасифлора, малини, масла от макадам и бадем. Благодарение на тях маската интензивно хидратира, подхранва, успокоява и изглажда кожата. Подходяща е за дехидратирана и девитализирана кожа, след продължително излагане на слънце и вятър. Истинска “хидратираща баня”, след която кожата е свежа, еластична.

Терапия „Азулен“

Идеалната терапия за чувствителна кожа, която гарантира невероятна релаксация, мекота и защита за дълъг период от време. В продуктите са включени две биотехнологични съставки: Сalmosensine® (успокоява по невросензорен път неприятните усещания за температурни промени и болка, намалявайки сензитивността) и Imudilin® (предпазва кожата, като подсилва имунната й защита и стимулира клетъчния метаболизъм). Цвят от лотос, малва, азулен, лавандула и краставица са част от натуралните съставки, които ще ви потопят в атмосфера на невероятен комфорт, релакс и много нежност.

Терапия с каффе

Продуктите съдържат 100%  екстракт от висококачествен сорт кафе ”Арабика” (нежен абразивен крем с прах от пемза, масаж с каффе олио, който активира оросяването на мозъка и отчита отлични резултати при състояние на стрес и умора, финализира се с маска каффе, която оказва стягащ ефект върху кожата).

Действие:

  • Хидратира, подхранва, стяга, регенерира кожата
  • Стимулира циркулацията
  • Редуцира мастните и целулитните натрупвания
  • Силно дрениращо действие
  • Релаксиращо действие

Терапия за околоочен контур

Лек пилинг, ампула с ултразвук, масаж и оризова маска

Блиц терапия с витамин С

Бърза терапия с моментален ефект – блясък, лифтинг, бистър и сияен тен. Подходяща е за кожи с повяхнал и изморен тен, при поява на първи бръчки и пигментация след 35-годишна възраст. Притежава 24% активни съставки, от които 10% чист витамин С и 14% силни антиостаряващи и регенериращи съставки като MATRIXIL, LIFTLINE, RAFFERMINE и екстракт от портокал. Терапията изглажда и стяга овала на лицето, активира клетъчния метаболизъм, изсветлява и уеднаквява тена, хидратира и реминерализира кожата.

Лифтинг терапия

Глобална антиостаряваща терапия за цялостно регенериране, лифтинг, изглаждане и блясък. Подходяща е за по- зряла кожа. Перфектно комбинира ефективността и удоволствието. Богат коктейл от антиостаряващи активни съставки (Iris Iso, Matrixil и кафяви водорасли) едновременно въздействат за редуциране на бръчките, за стягане и тонизиране. За по-голяма ефективност в терапията е включен специално разработен от специалистите на Dr Renaud лифтинг масаж, който се състой от три фази: релакс, лифтинг и дренаж. След терапията кожата е видимо по-гладка, по-стегната и освежена.

Кислородна терапия

Терапия за всяка възраст и пол с моментален витализиращ ефект, която премахва токсините и снабдява с кислород, подсилва устойчивостт на капилярите и естествените защитни сили на кожата. Изключително подходяща за пушачи/работещи и живеещи в силно замърсена зона. Препоръчва се за освежаване на кожата след дълго боледуване, както и след бременност. Ободряваща почивка от стреса, сивотата и замърсяванията!

Избелваща терапия

Пилинг с 26% алфа-хидрокси киселини, от които 4 са гликолова киселина, а останалите са млечна, лимонена, ябълчена и винена киселина.

Vitamin ENERGY

Енергизираща терапия с витамини и растителен таурин за подмладяване и събуждане на кожата.

Supreme DHE.age

Терапия за интензивна регенерация на зряла кожа с хормона на младостта и ретинокс.

Ръчна пластика на лице

По авторска методика на д-р Светлана Поченкова

Дълбока хидратация с водорасли

Терапия за мазна кожа

Винена терапия

Шоколадова терапия

Виртуална мезотерапия

Публикувано в Козметика. Постоянна връзка.

Коментарите са забранени.